Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Asfalt, rasters en beton

Deze week sloten we de Bovenrijgerweg af. Vandaag brengen we de deklaag asfalt aan, zodat we de weg later op deze dag weer kunnen opstellen voor al het verkeer. Ook zijn we begonnen met het plaatsen van de rasters langs de Stadsweg.

Op 30 november voeren we betonwerkzaamheden uit aan de Lageweg en Bovenrijgerweg.

Van 7.00 tot 12.00 uur sluiten we de kruising Lageweg-Stadsweg af voor al het verkeer. Nadat we de kruising van beton hebben voorzien, brengen we een tijdelijke brug aan. Via deze brug is de doorstroom van verkeer gewaarborgd tijdens de uithardingsperiode van het beton. Al het verkeer maakt gebruik van de brug. Om de overlast te beperken, plaatsen wij borden die weggebruikers verplichten de brug stapvoets te passeren.

Op dezelfde dag sluiten we van 12.30 tot 18.00 uur de kruising Bovenrijgerweg-Stadsweg af. Ook hier waarborgt een tijdelijke brug de doorstroom van verkeer tijdens de uithardingsperiode van het beton en gelden dezelfde regels als aan de Lageweg.

Wij vragen fietsers af te stappen ter plaatse van onze werkzaamheden.

Wanneer het niet mogelijk is onze werkzaamheden uit te voeren in verband met de weersomstandigheden, informeren wij de omgeving zo spoedig mogelijk over een nieuwe datum.