Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Bouwteamovereenkomst nieuwbouw polikliniek in Elst

  • overbetuwe rijnstate
  • overbetuwe rijnstate
  • overbetuwe rijnstate
  • overbetuwe rijnstate

Vandaag, 2 maart, is de bouwteamovereenkomst getekend voor de inrichting van de omgeving rondom een nieuw te bouwen polikliniek van Rijnstate in Elst. Wijnte Hol, wethouder van gemeente Overbetuwe en Gert Brunink, directeur van Schagen Infra, zetten hun handtekening op het document. Via een online vergadering deelden ze deze eerste belangrijke stap voor een succesvolle samenwerking.

Bouwteamsamenwerking

Om ruimte te maken voor de nieuwe polikliniek van Rijnstate is het noodzakelijk om de Spoorlaan, Nieuwe Aamsestraat en een watergang in Elst te verleggen. Ook wordt de grond gesaneerd. In het bouwteam werken de gemeente Overbetuwe en Schagen Infra het definitieve ontwerp uit naar een uitvoeringsontwerp. Ook het uitvoeringsplan wordt bepaald.

Wethouder Wijnte Hol: “Vandaag zetten we een stap in de herinrichting van de omgeving van de nieuw te bouwen polikliniek Rijnstate Elst. We willen bereiken dat het gebied rondom Rijnstate in samenspraak met de omgeving en gebruikers wordt ontworpen en ingericht, zodat een aantrekkelijke en veilige omgeving ontstaat. Een goede samenwerking met Schagen Infra zien we met vertrouwen tegemoet. ”

Omgeving

Diverse weggebruikers maken gebruik van het gebied, waaronder de hulpdiensten en het openbaar vervoer. Samen met deze partijen bepalen we aangepaste routes. Door samen naar oplossingen te zoeken, beperken we de overlast voor de omgeving tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Best for project

Door te werken in bouwteamverband bundelen we vroegtijdig de kennis en uitvoeringsexpertise van de gemeente Overbetuwe en Schagen Infra. We benutten ideeën en technische kansen om tot de beste oplossingen te komen voor het project. Want in een bouwteam geldt: best for project.