Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Ontwerp en Projectbegeleiding

Schagen Infra heeft alles in huis om projecten vanaf de ontwerpfase tot en met het onderhoud uit te voeren.

Contractvormen

De vraag vanuitontwerp en projectbegeleiding opdrachtgevers verandert, waardoor we steeds eerder in het proces betrokken worden bij projecten. Wij zijn in staat om in alle fasen van een bouwproject in te stappen. Samen met collega’s die veel ervaring hebben met disciplines als calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en omgevingsmanagement kunnen we adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Dankzij deze samenwerking ontstaan praktische en realistische oplossingen, waarbij we tijd en kosten besparen. We denken met de opdrachtgever mee om samen de beste kwaliteit te behalen. Zowel bij RAW-bestekken, EMVI-plannen, UAV-gc-werken als een-op-eenaanvragen en werken in bouwteamverband.

Werkzaamheden

Enkele werkzaamheden van de afdeling zijn het schrijven van plannen van aanpak, voorbereiden van geïntegreerde contracten en ontwerpen van infrastructurele projecten. Daarnaast ondersteunen we bij het uitvoeren van de projecten op het gebied van kwaliteitsborging, advies en omgevingsmanagement.

Omgevingsmanagement

Communicatie is het sleutelwoord tijdens de uitvoering van projecten om betrokkenen in te lichten over de plannen. Van tevoren bepalen we met de opdrachtgever de doelgroep en de gewenste boodschap. Samen zorgen we voor een juiste communicatie richting alle belanghebbenden. Een voorbeeld van een van de middelen die we inzetten is de Schagen-app. De app is gratis te downloaden. We plaatsen updates en foto’s van actuele projecten. Ook betrekken we de omgeving dode hoekbij onze werkzaamheden, bijvoorbeeld door basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de dode hoek van een vrachtauto.

Contact


Adriaan van Andel Hoofd Ontwerp en Projectbegeleiding 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail