Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Putrandrenovatie

Schagen Infra herstelt putranden die door vervorming van het omliggende asfalt rammelen of zakken. Door vervorming van het asfalt en de stijfheid van de putconstructie ontstaat na verloop van tijd schade in het metselwerk van de putrand.

Putranden op putrandrenovatiehoogte metselen is een arbeidsintensief proces, dat vaak tot verkeersoverlast leidt. Daarom vervangt Schagen Infra traditionele putafdekkingen door de Solo Selflevel® in een asfaltverharding.

De Solo Selflevel® zweeft boven de schacht, waarbij zetting van het asfalt rondom het deksel wordt opgevangen en er een vloeiende overgang blijft bestaan. Onderhoudsmaatregelen hoeven we minder vaak uit te voeren. Daarnaast hinderen we het verkeer slechts voor korte tijd door de snelle uitvoering. De levensduur van deze putkop is aanzienlijk langer dan die van traditionele putkoppen, waarbij de afdekkingen op de schacht geplaatst worden. De dynamische verkeersbelasting wordt dan direct aan de schacht doorgegeven met schade aan de schacht en afdekking tot gevolg.

Contact


Harry Oosterwijk Projectleider 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail