Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Selflevel putrand 2.0

Schagen Infra brengt selflevel putranden aan in nieuwe en bestaande asfaltdeklagen. Een strakke en veilige oplossing die ergernissen voorkomt.

Nieuwe werkwijze

putrandSamen met opdrachtgevers bedacht Schagen Infra een nieuwe werkwijze met ronde putranden. We brengen de selflevel op een nieuwe, betere manier aan in de asfaltdeklaag. Zo ligt de putrand nooit te hoog of te laag, maar altijd strak en vlak in het wegdek. Een bijkomend voordeel is dat de putrand het wegprofiel volgt bij eventueel toekomstige inklinking.

Onderhoudswerkzaamheden

Een groot voordeel van onze nieuwe werkwijze is het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het wegdek in de toekomst. Het is mogelijk de selflevel putrand te laten zakken. Nadat het wegdek op hoogte is gefreesd en de nieuwe laag asfalt is aangebracht, is het eenvoudig de selflevel putrand omhoog te halen. Bij de toepassing van andere ronde putranden is dit niet mogelijk.

Vlak in de deklaag

Door onze nieuwe werkwijze ligt de put strak in het wegdek. Hierdoor is de verkeerssituatie veiliger en is er minder geluidsoverlast.

Snelle uitvoering

Omdat er geen obstakels in het wegdek zitten, is de aanlegsnelheid van de asfaltdeklaag hoog. Er zijn geen stoppunten tijdens het aanbrengen, wat de deklaag extra kwaliteit geeft.

Contact


Mark Dijk Regioleider 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail