Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Terreinverhardingen

Boerenbedrijven, haventerreinen en vliegvelden zijn voorbeelden van locaties waar een sterke verharding nodig is. De belastingen op deze terreinen zijn vaak zwaar en langdurig. Beton vervormt niet en is onderhoudsarm: precies wat hier nodig is.

Erfverhardingen

Beton is bestand tegen de verkeersbewegingen van machines en opslag van materiaal en materieel. Bijvoorbeeld op terreinen waar mest en voer opgeslagen wordt en heftrucks rijden. Of voor kavelpaden om het perceel te bereiken. Een ondergrond van zand, klei of grond is onder een betonverharding geen probleem. Hierdoor kunnen we kosten en tijd besparen. We stemmen de uitvoeringswijze en -periode met je af, zodat jouw bedrijfsactiviteiten geen hinder ondervinden.

Zwaarbelaste terreinen

Bijna alle vliegvelden in Nederland bestaan uit beton. Beton kan tegen de zware belasting van vliegtuigen en is bestand tegen hoge temperaturen. Op bijvoorbeeld vliegplatforms is een vloeistofdichte verharding vereist. Dit bereik je met een betonverharding van een goede kwaliteit. Wij kunnen deze voor je verzorgen.

Contact

Heinrich Weitkamp

Calculator beton


T. 038 - 477 17 41
E. Stuur een e-mail

Recente projecten