Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Wegdekreparaties

  • Spot Repair
  • Spot Repair
  • Spot Repair
  • Spot Repair
  • Spot Repair
  • Spot Repair

Schade aan een asfaltweg? Een nieuwe asfaltlaag is niet altijd nodig. Wegdekschades kunnen we op een duurzame, veilige en efficiënte manier herstellen. Zo verlengen we de levensduur van het asfalt.

Schagen Spot Repair

Bijvoorbeeld door middel van de Schagen Spot Repair. Met een infrarood-verwarmingsunit repareren we gaten, craquelé en langs- en dwarsscheuren. Groot voordeel is dat we deze werkzaamheden het hele jaar kunnen uitvoeren. Ook in de winter.

EAB

Is het asfalt nog in redelijke staat? Om rafeling en spoorvorming tegen te gaan en de stroefheid te herstellen, gebruiken we EAB: emulsieasfaltbeton. Dit is een mengsel van steenslag, brekerzand en speciale bitumen. In korte tijd herstellen we de asfaltverharding.

Scheursanering

Door scheuren in het asfalt komt er water en zout in de wegconstructie. Als het vriest kan de verharding hierdoor verder scheuren. We herstellen deze scheuren door scheursanering. Hoe werkt dit precies? We blazen de scheur schoon en droog met hete lucht. Daarna vullen we de scheur met hete polymeerversterkte rubberbitumen, die we afdekken met leislag. Door de hete lucht hecht de rubberbitumen aan het wegdek. De rubberbitumen blijft elastisch: ook bij lage temperaturen. En de leislag voorkomt veroudering van de bitumen door uv-straling. Ook krimpvoegen in betonpaden en -platen behandelen we op deze manier.

Contact

Schagen Infra


T. 038 - 477 17 41
E. Stuur een e-mail

Recente projecten