Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Herinrichting Steunpunt Beukers

Aan de Zomerdijk in Wanneperveen ligt het steunpunt van de Provincie Overijssel. Aan Schagen Infra de taak om het terrein van het steunpunt opnieuw in te richten.

Onderhoud (vaar)wegen

Vanuit deze locatie aan het water werkt de provincie Overijssel aan de aanleg en het onderhoud van de provinciale wegen en vaarwegen. Voorbeelden hiervan zijn gladheidsbestrijding, bebording, inspectie van de scheepvaart en incidentmanagement.

Uitbreiding

Zowel de riolering als de verharding zijn toe aan een opknapbeurt. Wij vernieuwen het riool, de vloeistofdichte vloeren, breiden het terrein uit en richten het meubilair opnieuw in. Zo passen we de hoogte van de overkappingen voor de sneeuwschuivers aan, maken we nieuwe afwateringsgoten en voorzien we het terrein van een nieuwe elektronische schuifpoort.

Vloeistofdichte vloeren en riolering

De nieuwe vloeren bestaan uit vloeistofdichte asfalt- en betonverhardingen. Dat is nodig, omdat er zout wordt opgeslagen. Daarnaast worden de zoutstrooiers hier geladen en schoongemaakt. Hiermee voldoet het steunpunt weer aan de milieuregels. Ook het nieuwe PE-riool is vloeistofdicht. Door middel van lastechnieken met PE-elektromoflassen is dit mogelijk. We voeren deze werkzaamheden uit in eigen beheer.

Veelzijdig project

Voor ons is het een veelzijdig project op een prachtige locatie. We maken er weer een toekomstbestendig terrein van!