Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Neem op 30 september een ‘kijkje in de keuken’ bij Schagen Infra.

  • Terrein Schagen Infra.
  • Terrein Schagen Infra.

Op zaterdag 30 september zetten de Hasselter bedrijven voor de eerste keer hun deuren open voor het grote publiek. Deze eerste Open Bedrijvendag Hasselt wordt georganiseerd door de Bedrijvenkring Hasselt (BKH). Het event vindt plaats op bedrijventerrein Zwartewater, waar de meeste bedrijven gevestigd zijn. Het publiek is tussen 10:00 en 16:00 uur welkom voor een ‘kijkje in de keuken’ bij bedrijven waar ze anders nooit komen. Natuurlijk doet Schagen Infra hier ook aan mee!

Laat je onderdompelen in Schagen-groen
Het doel van de dag is inwoners van Hasselt (en daarbuiten) kennis te laten maken met onze bedrijfsvoering. Wij vinden het belangrijk om de inwoners hierbij te betrekken. Bedrijven en inwoners hebben elkaar immers nodig en kunnen veel voor elkaar betekenen. Deze dag is een uitgelezen kans om dat in de praktijk te brengen. Tijdens het event krijgen bezoekers antwoord op vragen zoals; ‘Wat gebeurt er bij ons op het terrein? Welke banen en stageplekken zijn er bij ons beschikbaar? Hoe gaan wij om met emissieloos werken en wat is onze visie op de toekomst? Hoe beperken wij de industriële overlast voor de bewoners van Hasselt? En welke stappen gaan wij nog op dit gebied zetten?’

Programma voor jong en oud
Tijdens de open dag is iedereen welkom! Er is een programma voor jong en oud. Neem een kijkje bij de asfaltcentrale, betoncentrale of loswal. Ervaar wat een dode hoek precies is en welke machines we bij het asfalteren gebruiken. Benieuwd naar onze toekomstplannen? Laat je dan meenemen in onze reis naar emissieloos ondernemen. Voor de kinderen zijn er meerdere leuke activiteiten, dus ook voor hen is er genoeg te doen! Ben je slecht ter been? Ook daar is aan gedacht! Met een golfkar word je over het terrein rondgeleid. Want; samen maken we morgen.