Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Aanleg rotonde afslag 30 Beilen

  • beilen midden-drenthe
  • beilen midden-drenthe

In opdracht van de gemeente Midden-Drenthe bouwen we de kruising bij afslag 30 van de A28 in Beilen om tot een rotonde. Ook voeren we onderhoud uit aan het asfalt. 

Doorstroming verkeer

Door op deze locatie een rotonde aan te leggen, verbetert de doorstroming van verkeer. Zowel naar het distributiecentrum van de Jumbo dat aan ons werkgebied gelegen is als naar het centrum van Beilen. Er rijdt steeds meer (vracht)verkeer richting bedrijven en de nieuwbouwwijken. Een rotonde maakt de verkeerssituatie veiliger.

Bypass

Veel bedrijven zijn afhankelijk van de op- en afrit van de A28. Het project is gestart met de aanleg van een bypass. Zo kan verkeer om onze werkzaamheden heen rijden en hebben wij een vrijliggend werkgebied waarin we veilig kunnen werken.

EMVI

Na een EMVI-aanbesteding kwam Schagen Infra als ‘economisch meest voordelige inschrijver’ uit de beoordelingen. Vooral onze gekozen fasering scoorde goed. Eén van de onderdelen die meerwaarde biedt, is de inzet van onze eigen Schagen-app. De omgeving blijft hierdoor op de hoogte van de werkzaamheden. Nieuwsgierig? Download de app ‘Schagen Infra’ en volg het project ‘Rotonde Beilen’.

Project in cijfers

Asfalt 2587 ton
Beton 85 m³
Straatwerk 1100 m²
Hydraulisch gebonden steenmengsel 4142 ton

 

Recente projecten