Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Bouwteam Ontwikkeling Rijnstate Elst

In Elst wordt een nieuwe ziekenhuisvoorziening van Rijnstate gebouwd aan de Spoorlaan. Om hiervoor ruimte te maken, passen wij het openbare gebied aan. Ook verzorgen wij de inrichting van de omgeving rondom de ziekenhuisvoorziening.

Bouwteam

Het project kent voor ons twee bouwteamfases met de gemeente Overbetuwe. In de eerste bouwteamfase is het ontwerp van de openbare ruimte bepaald. Hiervoor hebben we veel afgestemd met stakeholders, waaronder Rijnstate. In de uitvoeringsfase passen we het gebied aan. Bouwteamfase 2 bestaat uit de ruimte rondom de ziekenhuisvoorziening. Deze fase gaat pas van start als de bouw is begonnen. Ook dan is Rijnstate een belangrijke stakeholder. Het voordeel van het werken in een bouwteam is dat we het ontwerp kunnen aanpassen aan de hand van informatie die aan het begin van het project nog niet inzichtelijk was. Zo ontstaat een compleet ontwerp, optimaal afgestemd op de omgeving.

Levendig knooppunt

De locatie van het nieuwe ziekenhuis is naast het station. De hele omgeving wordt opnieuw ingericht. Aan de ene kant om ruimte te maken voor het ziekenhuis. Aan de andere kant om er een levendig knooppunt van te maken. Auto’s worden om dit knooppunt geleid, waardoor de veiligheid voor fietsers en voetgangers verbetert.

Werkzaamheden Schagen Infra

Het project bestaat voor ons uit het verleggen van de Spoorlaan en enkele watergangen. Daarmee starten we in juni. Ook leggen we vrijliggende fietspaden aan. Nadat de bouw van het ziekenhuis bijna gereed is, starten we met de inrichting van het gebied rondom het gebouw

Omleidingsroutes

In onderstaande kaartjes staan de omleidingsroutes van fase 1 en 2. Ondernemers kunnen de kaartjes gebruiken om klanten, leveranciers en bezoekers te informeren over de route naar hun adres tijdens de wegwerkzaamheden. Wilt u de fasekaarten via de mail ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar elst@schageninfra.nl.

 

Recente projecten