Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

BVP Rotonde Midlum

  • Midlum BVP
  • Midlum BVP

In Midlum voerden we ons eerste BVP-project uit in opdracht van de provincie Fryslân. Op de kruising N390 – N393 – Haulewei in de gemeente Harlingen realiseerden we een rotonde. 

Aanbesteding

Eind 2016 ging het BVP-traject van start. Na het volgen van een cursus, de inschrijving en een interviewronde wonnen we de aanbesteding. We doorliepen de concretiseringsfase en de Award Meeting op 29 maart 2017 succesvol, zodat het werk aan ons werd gegund op 6 april 2017.

Uitvoering

In september werden de kabels en leidingen verlegd en voerden we grondwerk uit. Op 2 oktober startten we met de aanleg van de rotonde. De rotonde vergroot de veiligheid op het traject en zorgt ervoor dat verkeer beter doorstroomt. Door onze gekozen fasering sloten we het werkvak tijdens onze werkzaamheden slechts één nacht af voor doorgaand verkeer. De overige periode bleef doorgaand verkeer mogelijk. In december 2017 rondden we onze werkzaamheden af.

App Rotonde Midlum

Via de app Rotonde Midlum hielden we de omgeving op de hoogte van het project. We communiceerden nieuws en foto’s en beantwoordden vragen vanuit de omgeving.

Project in cijfers

Betonverharding 240 m²
Asfaltverharding 1600 ton
Getrokken constructies 280 m1

Recente projecten