Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

BVP Rotonde Midlum

In Midlum is Schagen Infra gestart met het eerste BVP-project in opdracht van de provincie Fryslân. Op de kruising N390 – N393 – Haulewei in de gemeente Harlingen komt een rotonde.

Aanbesteding

Eind 2016 ging het BVP-traject van start. Na het volgen van een cursus, de inschrijving en een interviewronde wonnen we de aanbesteding. We doorliepen de concretiseringsfase en de Award Meeting op 29 maart 2017 succesvol, zodat het werk aan ons werd gegund op 6 april 2017.

Uitvoering

In september werden de kabels en leidingen verlegd en voerden we grondwerk uit. Op 2 oktober startten we met de aanleg van de rotonde. De rotonde vergroot de veiligheid op het traject en zorgt ervoor dat verkeer beter doorstroomt. Door onze gekozen fasering sluiten we het werkvak tijdens onze werkzaamheden slechts één nacht af voor doorgaand verkeer. De overige periode blijft doorgaand verkeer mogelijk. Half december ronden we onze werkzaamheden af.

App Rotonde Midlum

Via de app Rotonde Midlum houden we de omgeving op de hoogte van het project. We communiceren nieuws en foto’s. Via de appstore of playstore is de app te downloaden.

Project in cijfers

Betonverharding 240 m²
Asfaltverharding 1600 ton
Getrokken constructies 280 m1