Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Fietsverbinding Witterstraat-Haarweg te Assen

In opdracht van de gemeente Assen realiseert Schagen Infra een fietsverbinding tussen de Witterstraat en Haarweg in Assen.

Betonnen fietspad

Langs de Europaweg-Zuid lag nog geen fietspad. We brengen een betonpad aan op de zandbaan. Op 22 januari is het project van start gegaan. Eind april verwachten we de werkzaamheden af te ronden.

EMVI

Bij de aanbesteding dienden we een EMVI-plan in, dat voornamelijk gericht was op het beperken van overlast voor weggebruikers. Schagen Infra is aangesloten bij Bewuste Bouwers. We werken volgens de vijf pijlers van de stichting: omgeving, veilig, milieu, verzorgd en vakmensen. Hierdoor kan zowel de opdrachtgever als de omgeving ervan uitgaan dat ons werkterrein netjes is en dat we ons ervan bewust zijn dat we te gast zijn in de buurt.

BouwApp

We zetten de BouwApp in om de omgeving op de hoogte te houden van de voortgang van het werk. De BouwApp is gratis te downloaden. Geïnteresseerden kunnen het project opzoeken in de kaart en het project Europaweg-Zuid als favoriet toevoegen. Bij elke update die Schagen Infra plaatst krijgt de volger een melding.

Project in cijfers

Betonverharding 6265 m²
Aanbrengen duikers 130 m1
Leveren en aanbrengen voetgangersbrug richting de Bonte Wever