Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

NJO Biddingringweg

  • Biddingringweg
  • Biddingringweg

Voor de provincie Flevoland voeren we werkzaamheden uit aan de Biddingringweg in Dronten, tussen de Hanzeweg en Elburgerweg. Het betreft het niet jaarlijkse onderhoud (NJO).

Verbreding

Over een lengte van vier kilometer verbreden we de weg met een halve meter. We voorzien de bestaande ondergrond van menggranulaat en brengen daaroverheen de asfaltverharding aan. Daarnaast krijgt de gehele weg een nieuwe asfaltdeklaag. Deze laag wordt met twee machines en een shuttle buggy aangebracht.

Werkzaamheden kruising

De kruising met de Haringweg maken we smaller en we verwijderen een rijstrook tussen de Haringweg en de rotonde. Ter hoogte van de kruising brengen we extra banden aan, om het overzichtelijker te maken. Achter deze banden storten we een strook rood beton van één meter.

Voegstone

We vervangen het straatwerk ter plaatse van de rotonde door een speciale voegstone. Dit zijn stenen waarvan de naden groter zijn dan normaal. We dichten deze naden met een speciaal voegmortel, zodat onkruid weinig tot geen kans heeft om erdoorheen te groeien. Naast het asfalt komt een betonnen strook van een halve meter breed waarin we diverse stootbanden storten.

Fietspad

Tussen Elburg en Dronten ligt een fietspad. Dit pad verleggen en verbreden we.

Project in cijfers

Te frezen asfalt 56.000 m²
Aanbrengen asfalt 6.200 ton
Aanbrengen funderingen 3.300 m²
Elementenverharding 750 eenheden
Aanbrengen markering 15 km

Recente projecten