Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Revitalisatie dorpscentrum Nes

In opdracht van de gemeente Ameland voeren we rioleringswerkzaamheden uit in Nes. Ook brengen we nieuwe elementenverharding aan.

Dorpscentrum

Bijzonder aan het project is de locatie. We werken midden in het historische dorpscentrum van Nes: een logistieke uitdaging. Tijdens de werkzaamheden blijft iedereen bereikbaar.

Fasering

We werken in twee fases. Fase 1 (groen) voeren we uit tussen 1 november 2018 en 31 maart 2019. Fase 2 (rood), duurt van 1 oktober 2019 tot en met 31 maart 2020.

fasering Ameland Nes

 

 

 

 

 

 

 

Omgevingsapp

We werken op meerdere locaties tegelijk. Door onze eigen Schagen-fietsen kunnen we ons snel binnen het centrum verplaatsen. Om de omgeving te informeren zetten we de app Dorpscentrum Nes in, die iedereen gratis kan downloaden in de appstore. Via de app verspreiden we nieuws en foto’s en is het voor volgers mogelijk contact met ons op te nemen en een enquête in te vullen.

Bewuste Bouwers

Het project is aangemeld bij Bewuste Bouwers. Dit houdt in dat de omgeving ervan kan uitgaan dat medewerkers zich netjes gedragen, het werkterrein netjes is en we veilig werken met oog voor het milieu. Verbeterpunten en tips kunnen gemeld worden op www.verbeterdebouw.nl.

Project in cijfers

Bestrating 32000m²
IT-riolering 1800m1
Diepriool 320m1

 

Recente projecten