Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Van rotonde naar voorrangsplein in Vathorst

  • De Slak, Vathorst rotonde 9
  • Rotonde 9 Vathorst
  • Michiel en Danique
  • De Slak, Vathorst rotonde 9
  • Rotonde 9 Vathorst
  • Michiel en Danique

In Vathorst werkt Schagen Infra aan rotonde 9, bekend van kunstwerk De Slak. Hiervan maken we een voorrangsplein. Dat doen we in opdracht van de gemeente Amersfoort.

Veilige verkeersafwikkeling

Gebied Vathorst Podium groeit. Er wordt een woon- en werklocatie gebouwd, waardoor de verkeersintensiteit toeneemt. Om dit verkeer goed af te wikkelen, passen we de rotonde aan. De verkeerssituatie is daardoor afgestemd op de ontwikkeling van het gebied.

Schagen-groen gebied

Rotonde 9 kleurt sinds augustus prachtig Schagen-groen. Dat komt omdat alle facetten van ons bedrijf hier samenkomen. We voeren het grondwerk zelf uit, leveren het asfalt en beton en brengen het zelf aan. Ook De Slak kleurt mee: hij draagt een hesje en Schagen-helm!

Nieuwe regio Schagen Infra

Tim Oosterwijk is als regioleider verantwoordelijk voor het project. Omdat het gebied van Schagen Infra groeit, staat hij sinds 2022 aan het hoofd van onze nieuwe regio: West. Tim pakt de projecten samen op met uitvoerder Michiel van der Veen. Je kon ze in de afgelopen maanden vinden in Amsterdam, Nieuwegein, Utrecht en dus ook in Vathorst. Sinds de bouwvak krijgt de regio versterking van Danique Roodbergen. Zij heeft haar eigen projecten in Utrecht en Amersfoort en assisteert Michiel in Vathorst.

Recente projecten