Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Nijverheidstraat Genemuiden

Projectnieuws


11-12-2017

Extra werk: Schering

Naar aanleiding van het project ‘Nijverheidstraat Genemuiden’ voeren we extra werkzaamheden uit aan de Schering. Vanaf 15 januari 2018 realiseren we in opdracht van de gemeente Zwartewaterland twee extra uitstroomvoorzieningen aan de Schering, ter plaatse van nummer 21 en 41. Na (zware)  regenbuien stroomt het water hierdoor sneller weg. Deze uitstroomvoorzieningen zijn opnieuw ontworpen, zodat de capaciteit voldoet aan mogelijke uitbreidingen van het rioolstelsel in de toekomst.

Alle projectupdates

In opdracht van de gemeente Zwartewaterland voert Schagen Infra werkzaamheden uit aan de Nijverheidstraat in Genemuiden. We reconstrueren het riool, creëren fietsstroken en brengen asfalt aan.

App ‘Nijverheidstraat’

U kunt de app ‘Nijverheidstraat’ downloaden op uw telefoon, via de appstore of playstore. Via deze app blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden.

Inloopuur

Heeft u gedurende het project vragen, dan bent u welkom bij ons inloopuur: elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in onze keet op het werk. Onze keet vindt u op het terrein van Edel Carpets, Nijverheidstraat 39.

Contact


Nijverheidstraat Genemuiden 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Delen

Deel deze pagina op: