Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

De Zuidmaten Beilen

Projectnieuws


20-04-2016

Afronden in Beilen

Onze werkzaamheden op het bedrijventerrein zitten er bijna op. Deze week draaiden we de deklagen asfalt. Zoals op de foto’s te zien is, deden we dit met een groot aantal machines, waaronder onze nieuwe walsen. De aankomende weken voeren we alleen nog herstel- en opruimwerkzaamheden uit.

Schagen Infra bedankt alle bedrijven, bewoners en weggebruikers voor hun medewerking tijdens onze werkzaamheden.

Alle projectupdates

Na een EMVI-inschrijving heeft de gemeente Midden-Drenthe de reconstructie van bedrijventerrein De Zuidmaten in Beilen gegund aan Schagen Infra.

Werkzaamheden

De werkzaamheden gingen van start in augustus 2015. We brachten nieuwe riolering aan op het bedrijventerrein. Daarnaast verbreedden we de rijbaan van De Zuidmaten en vervingen we de klinkers door asfalt, zodat we de doorgaande route konden verleggen van de Industrieweg naar De Zuidmaten. Naast de rijbaan legden we een vrijliggend fietspad aan. Ook verbeterden we het stationsgebied.

Fases

We deelden het werk op in fases, zodat de bereikbaarheid van de aanliggende woningen en bedrijven gegarandeerd bleef. Door middel van bebording was duidelijk via welke weg. Per fase ontvingen aanwonenden en aanliggende bedrijven een informatiebrief. Daarnaast konden ze elke donderdag van 09.30 tot 10.30 uur voor vragen en opmerkingen terecht in de keet van Schagen Infra op het terrein van verfvoordeelcentrum Dolfing, tijdens het inloopuur. De uitvoerders waren hier aanwezig.

Informatievoorziening

Het project bouwappwas te volgen via de BouwApp, die gratis te downloaden is. Via telefoon of tablet bleven volgers op de hoogte van de vorderingen van de werkzaamheden. Dit was een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van het project.

Uitvoerders

Uitvoerders op het werk waren René ten Caat en Erwin Beens.

Tekeningen en documenten
Faseringstekening Zuidmaten Beilen
Omleidingsroutes Beilen

Contact


De Zuidmaten, Beilen 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Delen

Deel deze pagina op: