Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Nijverheidstraat Genemuiden

Projectnieuws


06-12-2017

Groen beton

Genemuiden beschikt sinds deze week over een groene kruising met klinkerprint.

Attentieverhogend

De Nijverheidstraat is een belangrijke weg voor de industrie van Genemuiden. Op de kruising Nijverheidstraat – Inslag rijdt (vracht)verkeer, maar ook zijn er fietsers en voetgangers te vinden. Om deze kruising extra te laten opvallen, brachten we hier een groene betonverharding aan met een klinkerprint. De kleur maakt verkeersdeelnemers bewust van de verkeerssituatie. De verharding is geschikt voor het zware verkeer dat er dagelijks rijdt.

Reconstructie Nijverheidstraat

Schagen Infra werkt sinds de zomervakantie van 2017 op het industrieterrein. We vervingen het riool, voorzagen de weg van nieuw asfalt en realiseerden fietsstroken aan beide zijkanten van de Nijverheidstraat. Op 18 december leveren we het werk op.

App Nijverheidstraat

De werkzaamheden zijn te volgen via de app Nijverheidstraat, die te downloaden is via de app- en playstore.

Alle projectupdates

In opdracht van de gemeente Zwartewaterland voert Schagen Infra werkzaamheden uit aan de Nijverheidstraat in Genemuiden. We reconstrueren het riool, creëren fietsstroken en brengen asfalt aan.

App ‘Nijverheidstraat’

U kunt de app ‘Nijverheidstraat’ downloaden op uw telefoon, via de appstore of playstore. Via deze app blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden.

Inloopuur

Heeft u gedurende het project vragen, dan bent u welkom bij ons inloopuur: elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in onze keet op het werk. Onze keet vindt u op het terrein van Edel Carpets, Nijverheidstraat 39.

Contact


Nijverheidstraat Genemuiden 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Delen

Deel deze pagina op: