Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Herinrichting parkeerterrein Dronten

Projectnieuws


04-05-2016

Het schiet op!

Wie de afgelopen week door de Barkasstraat reed heeft het vast al gezien: er kan geparkeerd worden op het nieuwe terrein! Het kleine parkeerterrein openden we deels en hiervan wordt al goed gebruikgemaakt. Een deel blijft gesloten, aangezien hier nog materiaal ligt.

De straatwerkzaamheden op het grote parkeerterrein zijn voor ruim de helft klaar. Volgende week straten we hier verder. Ook plaatsen we volgende week haagjes en bomen.

Harm-Jan was deze week aan de beurt om de winnende kassabon uit alle ingeleverde bonnen te vissen. Mevrouw Gijsberts is de weekwinnaar en ontvangt de waardebonnen later deze week via de post!

Alle projectupdates

Het parkeerterrein waar vroeger de Fiatgarage stond, beter bekend als locatie Steenbergen (naast de Meerpaal), is op de schop gegaan.

Bouwteam

Voor de zomervakantie van 2015 stelde de gemeente Dronten een bouwteam samen voor het ontwerp en de uitvoering. Zowel medewerkers vanuit de gemeente Dronten, ontwerpbureau BDP Khandekar en wegenbouwbedrijf Schagen Infra waren onderdeel van dit bouwteam.

Periode

Aan de hand van de wensen vanuit de gemeente, buurtbewoners en betrokken ondernemers ontstond een ontwerp dat zowel de veiligheid als uitstraling van het terrein vergroot. Op maandag 22 februari 2016 startte Schagen Infra met de uitvoering. Half mei rondden we onze werkzaamheden af.

Informatievoorziening

logo bouwappOnze werkzaamheden waren te volgen via deze projectpagina. Daarnaast konden geïnteresseerden de BouwApp gratis downloaden op tablet of telefoon. Zij ontvingen een melding wanneer Schagen Infra een update plaatste.

 

Contact


Parkeerterrein Dronten 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Geleverde diensten

Delen

Deel deze pagina op: