Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Nijverheidstraat Genemuiden

Projectnieuws


30-11-2017

Laatste lagen asfalt

Deze week zijn we druk met het aanhalen van particuliere terreinen en straten we de kruising Spoelstraat dicht. Vervolgens brengen we zaterdag 2 december de laatste lagen asfalt aan tussen de Jutestraat en de Biezenstraat. Hierdoor is dit gedeelte een dagdeel niet bereikbaar, het verkeer wordt omgeleid met behulp van verkeersregelaars. Let op, vanaf maandag week 49 is de kruising Nijverheidstraat / Inslag dicht voor al het verkeer in verband met het aanbrengen van groen beton.

Alle projectupdates

In opdracht van de gemeente Zwartewaterland voert Schagen Infra werkzaamheden uit aan de Nijverheidstraat in Genemuiden. We reconstrueren het riool, creëren fietsstroken en brengen asfalt aan.

App ‘Nijverheidstraat’

U kunt de app ‘Nijverheidstraat’ downloaden op uw telefoon, via de appstore of playstore. Via deze app blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden.

Inloopuur

Heeft u gedurende het project vragen, dan bent u welkom bij ons inloopuur: elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in onze keet op het werk. Onze keet vindt u op het terrein van Edel Carpets, Nijverheidstraat 39.

Contact


Nijverheidstraat Genemuiden 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Delen

Deel deze pagina op: