Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Kolbaanweg Ermelo

Projectnieuws


26-04-2017

Let op: afsluiting Kolbaanweg

Maandag 1 mei draaien we asfalt op de Kolbaanweg. De banden die langs het asfalt komen zitten er al in.

In verband met onze asfaltwerkzaamheden is de Kolbaanweg volgende week afgesloten. Vanaf de rotonde Kolbaanweg – Groene Zoomweg – Westermeenweg blijft de Kolbaanweg toegankelijk tot en met de inrit bij Pedicurepraktijk Thea Jansen. Aan de andere zijde sluiten we de Kolbaanweg af vanaf de rotonde Julianalaan – Kolbaanweg.

Via bebording geven we de omleidingsroutes aan.

Alle projectupdates

Dinsdag 18 april 2017 startte Schagen Infra met het aanleggen van een afrit naar de Oude Nijkerkerweg vanaf de Kolbaanweg. Deze werkzaamheden werden in opdracht van de gemeente Ermelo uitgevoerd.

Doorgaand rijverkeer

Tijdens de werkzaamheden bleef de Kolbaanweg, met uitzondering van week 18, open voor verkeer. Voor de veiligheid verlaagden we wel de snelheid naar 30 km/u. De Kolbaanweg was ter plaatse van onze werkzaamheden afgesloten van 1 tot en met 5 mei. Oude Nijkerkerweg 169 en 171 bleven bereikbaar via de inrit bij pedicurepraktijk Thea Jansen vanaf de rotonde Kolbaanweg – Groene Zoomweg – Westermeenweg.

Fietsers

Het fietspad aan de Oude Nijkerkerweg sloten we af. Fietsers leidden we om via het vrijliggende fietspad naast de Kolbaanweg en de rotonde met de Julianalaan. Deze omleiding gaven we aan met borden. Het leverde een vertraging op van slechts twee minuten.

Inloopuur

Tijdens onze werkzaamheden organiseerden we elke woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur een inloopuur in onze bouwkeet op het werk. Uitvoerder Rutger Kiers was hierbij aanwezig om informatie te verstrekken.

Contact


Kolbaanweg Ermelo 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Delen

Deel deze pagina op: