Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Herinrichting parkeerterrein Dronten

Projectnieuws


26-04-2016

Wegen weer open

Egbert Veen, toezichthouder van de gemeente Dronten, en Harry Huisman, uitvoerder van Schagen Infra, openden vanmiddag de Barkasstraat, Groenlandstraat en Walvisstraat. Voor verkeer is de nieuwe situatie wellicht even wennen, aangezien de Barkasstraat een deel is verlegd en over een zebrapad beschikt. Daarnaast realiseerden we een drempel ter plaatse van de Groenlandstraat, waardoor de voorrangsregels veranderd zijn.

De aankomende weken ronden we onze werkzaamheden aan de parkeerterreinen af. Daarom blijven ze nu nog even gesloten.

Monique uit Dronten is de weekwinnaar van de kassabonnenactie. We stuurden haar via de post de vijf waardebonnen van € 10,00, te besteden bij de winkels aan De Rede. Gefeliciteerd Monique!

Alle projectupdates

Het parkeerterrein waar vroeger de Fiatgarage stond, beter bekend als locatie Steenbergen (naast de Meerpaal), is op de schop gegaan.

Bouwteam

Voor de zomervakantie van 2015 stelde de gemeente Dronten een bouwteam samen voor het ontwerp en de uitvoering. Zowel medewerkers vanuit de gemeente Dronten, ontwerpbureau BDP Khandekar en wegenbouwbedrijf Schagen Infra waren onderdeel van dit bouwteam.

Periode

Aan de hand van de wensen vanuit de gemeente, buurtbewoners en betrokken ondernemers ontstond een ontwerp dat zowel de veiligheid als uitstraling van het terrein vergroot. Op maandag 22 februari 2016 startte Schagen Infra met de uitvoering. Half mei rondden we onze werkzaamheden af.

Informatievoorziening

logo bouwappOnze werkzaamheden waren te volgen via deze projectpagina. Daarnaast konden geïnteresseerden de BouwApp gratis downloaden op tablet of telefoon. Zij ontvingen een melding wanneer Schagen Infra een update plaatste.

 

Contact


Parkeerterrein Dronten 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Geleverde diensten

Delen

Deel deze pagina op: