Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Herinrichting parkeerterrein Dronten

Projectnieuws


12-05-2016

Straten en planten

De werkzaamheden op het grote parkeerterrein schieten op. Naast de laatste bestrating, gaat ook de laatste begroeiing erin. Volgende week voeren we nog enkele afrondende werkzaamheden uit.

Deze week trok Moniek Tuinman, die de communicatie voor dit project doet, de winnende bon blindelings uit de stapel. De winnares uit Dronten kan tot en met 1 juli 2016 de waardebonnen inleveren bij de deelnemende winkels.

Alle projectupdates

Het parkeerterrein waar vroeger de Fiatgarage stond, beter bekend als locatie Steenbergen (naast de Meerpaal), is op de schop gegaan.

Bouwteam

Voor de zomervakantie van 2015 stelde de gemeente Dronten een bouwteam samen voor het ontwerp en de uitvoering. Zowel medewerkers vanuit de gemeente Dronten, ontwerpbureau BDP Khandekar en wegenbouwbedrijf Schagen Infra waren onderdeel van dit bouwteam.

Periode

Aan de hand van de wensen vanuit de gemeente, buurtbewoners en betrokken ondernemers ontstond een ontwerp dat zowel de veiligheid als uitstraling van het terrein vergroot. Op maandag 22 februari 2016 startte Schagen Infra met de uitvoering. Half mei rondden we onze werkzaamheden af.

Informatievoorziening

logo bouwappOnze werkzaamheden waren te volgen via deze projectpagina. Daarnaast konden geïnteresseerden de BouwApp gratis downloaden op tablet of telefoon. Zij ontvingen een melding wanneer Schagen Infra een update plaatste.

 

Contact


Parkeerterrein Dronten 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Geleverde diensten

Delen

Deel deze pagina op: