Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Herinrichting parkeerterrein Dronten

Projectnieuws


21-04-2016

Walvis-, Groenland- en Barkasstraat 26 april weer open

De eerste lichtmasten staan sinds deze week op het terrein. Ook herplaatsten we het informatiebord, plaatsten we een deel van het nieuwe straatmeubilair en staan de eerste verkeersborden weer op hun plek.

Deze week ronden we onze werkzaamheden aan de kruising Walvisstraat РGaljoenstraat af. Ook het kleine parkeerterrein is zo goed als klaar. Onze werkzaamheden bestaan vanaf volgende week voornamelijk nog uit het realiseren van het grote parkeerterrein.

Dinsdagmiddag 26 april openen we de kruising Walvisstraat – Galjoenstraat en Walvisstraat – Groenlandstraat. Daarnaast stellen we ook de Barkasstraat voor Koningsdag open. De parkeerterreinen blijven nog even afgesloten.

Machinist Marcel maakte de weekwinnaar van de kassabonnenactie bekend. Schagen Infra feliciteert mevrouw Bakker met de waardebonnen!

Alle projectupdates

Het parkeerterrein waar vroeger de Fiatgarage stond, beter bekend als locatie Steenbergen (naast de Meerpaal), is op de schop gegaan.

Bouwteam

Voor de zomervakantie van 2015 stelde de gemeente Dronten een bouwteam samen voor het ontwerp en de uitvoering. Zowel medewerkers vanuit de gemeente Dronten, ontwerpbureau BDP Khandekar en wegenbouwbedrijf Schagen Infra waren onderdeel van dit bouwteam.

Periode

Aan de hand van de wensen vanuit de gemeente, buurtbewoners en betrokken ondernemers ontstond een ontwerp dat zowel de veiligheid als uitstraling van het terrein vergroot. Op maandag 22 februari 2016 startte Schagen Infra met de uitvoering. Half mei rondden we onze werkzaamheden af.

Informatievoorziening

logo bouwappOnze werkzaamheden¬†waren te volgen via deze projectpagina. Daarnaast¬†konden ge√Įnteresseerden de BouwApp gratis downloaden op tablet of telefoon. Zij ontvingen een melding¬†wanneer Schagen Infra een update¬†plaatste.

 

Contact


Parkeerterrein Dronten 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail

Geleverde diensten

Delen

Deel deze pagina op: