Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Bouwteam Ontwikkeling Rijnstate Elst

Projectnieuws


22-07-2021

Werkzaamheden kruising en fietspad

In juni van dit jaar zijn de werkzaamheden aan de Spoorlaan in Elst van start gegaan. De weg en de watergangen worden verlegd. Tijd voor een update van de wegwerkzaamheden.

Werkzaamheden kruising

Na de zomervakantie pakken we de kruising Spoorlaan – Regenboog – Nieuwe Aamsestraat aan. Eerst wordt er een tijdelijke doorsteek aangelegd vanaf de Nieuwe Aamsestraat naar de Regenboog. Zo blijft de wijk Westeraam altijd bereikbaar en hebben we voldoende ruimte om de kruising in te richten.

Fietspad Regenboog

Het tijdelijke fietspad langs de Regenboog ligt er al even. Na de zomervakantie maakt al het fietsverkeer tussen de fietstunnel en de Nieuwe Aamsestraat gebruik van dit pad. In de periode na de zomer wordt het definitieve fietspad langs de Regenboog aangelegd.

Toelichting foto’s

  • Materiaal dat vrijkomt uit ons werkterrein maken we geschikt om opnieuw te gebruiken. 
  • Via een duiker onder de Spoorlaan is deze nieuwe watergang verbonden met de overige watergangen. 
Alle projectupdates

In Elst wordt een nieuwe ziekenhuisvoorziening van Rijnstate gebouwd. Om hiervoor ruimte te maken, voert Schagen Infra werkzaamheden uit aan de weg. Ook richten we de openbare ruimte rondom de ziekenhuisvoorziening in. 

Levendige verblijfsruimte

Onze werkzaamheden starten op maandag 31 mei. We verleggen de Spoorlaan en de watergangen. Ook leggen we vrijliggende fietspaden aan. Als de bouw van het ziekenhuis bijna gereed is, starten we met de inrichting van het gebied rondom het nieuwe gebouw. Deze omgeving richten we in met hoogwaardige materialen, groen en meubilair. Zo ontstaat er een prettig verblijfsgebied.

Contact

Werkzaamheden Elst


T. 038 – 477 82 98
E. Stuur een e-mail