Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Schagen Infra op Vakbeurs Openbare Ruimte 22 en 23 september

  • fietspad beton
  • Reflexcrete glasparels
  • fietspad bos beton
  • fietspad beton
  • Reflexcrete glasparels
  • fietspad bos beton

Op 22 en 23 september staat Schagen Infra op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van onze stand is Comfortabel fietsen op de toekomstbestendige paden van Schagen Infra. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij bieden? We vertellen er graag over op de beurs. Je vindt ons in hal 4, stand 4.2.39.

Veilige fietsverbindingen

Fietsen is gezond! Daarnaast is het een uitstekend alternatief voor autorijden. Het is milieuvriendelijker, goedkoper en soms ook sneller. Nederland is een fietsland. Op de fiets naar je werk of een pleziertocht in het bos, met een mountainbike of elektrische fiets: we fietsen wat af! Een deel van de paden is hierop ingericht. Ze zijn voldoende breed en vlak aangelegd. Ook komen er steeds meer veilige fietsverbindingen tussen (grote) steden. Zo is het zonder kruisend verkeer mogelijk om snel grote afstanden af te leggen.

Eigen machines, centrales en vakmensen

Schagen Infra legt fietspaden aan door het hele land. Van bospaden tot fietssnelwegen en van de Waddeneilanden tot in Limburg. De mogelijkheden zijn enorm: vooral op het gebied van duurzame en veilige betonverhardingen. We leggen betonpaden aan met onze eigen machines, vaak met beton uit onze eigen centrales en natuurlijk met onze eigen vakmensen.

Betoninnovaties

Op ons terrein in Hasselt (Overijssel) hebben we naast een asfalt- en betoncentrale een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling. Door ervaring en onderzoek blijven we onze producten en processen verbeteren en innoveren. Een voorbeeld van een innovatie is White Topping. Daarbij brengen we over de bestaande verharding een dunne laag beton aan. Aan het betonmengsel voegen we vezels toe, die de dunne betonlaag extra sterk maken. Op deze manier besparen we grondstoffen en verkleinen we de CO2-belasting. Daarnaast hebben we ons eigen Ritspad®, waarbij het mogelijk is betonelementen na een opbreking te herstellen of te verplaatsen. Zo passen we de meest hoogwaardige vorm van hergebruik toe: re-use.

Glasparels

Eén van onze nieuwste producten is Reflexcrete: we strooien stroken beton in met glasparels die oplichten als er auto- of fietslichten op schijnen. De contouren van de weg zijn daardoor goed zichtbaar in het donker. Vooral in buitengebieden vergroten we op deze manier de veiligheid op (fiets)paden.

Bezoek onze stand

Een gratis toegangskaart voor de beurs kun je aanvragen op de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte. Voor vragen over de mogelijkheden op het gebied van fietspaden kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!