Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Industrie, innovatie en infrastructuur

Om alle maatschappelijke doelen te behalen, vormen de industrie, innovatie en infrastructuur de basis voor maatschappelijke ontwikkelingen. Daar dragen wij graag aan bij. Dat doen we op verschillende manieren.

Advies, onderzoek en ontwikkeling

In de eerste plaats streven wij naar een constructieve bijdrage aan een duurzaam infrastructureel netwerk in Nederland. We werken er elke dag hard aan om de producten die we zelf ontwikkelen slimmer, duurzamer, veiliger en gebruiksvriendelijker te maken door veel belang te hechten aan innovatie. Dit wordt vormgegeven door onze afdeling ‘Advies, Onderzoek en Ontwikkeling’. Hier wordt elke dag gewerkt aan innovaties die onze wegen beter, duurzamer en makkelijker herbruikbaar maken.

CO2-uitstoot verminderen

Ook proberen wij onze processen duurzamer in te richten. Dat houdt in dat wij in onze processen kritisch kijken naar de manier waarop we afval zoveel mogelijk kunnen voorkomen of anders zorgvuldig scheiden. Ook kijken we naar de manier waarop we de uitstoot van CO2 in onze processen kunnen minimaliseren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld al het afval in onze infraprojecten in de vorm van asfalt en beton opnieuw en verwerken dit in nieuwe producten.

Contact

Erik van de Worp

Projectmanager Circulariteit


T. 038 - 477 17 41
E. Stuur een e-mail