Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Over ons

Schagen Infra is een mkb-bedrijf in de uitvoering van grondwerk, funderingen, rioleringen en verhardingen. Al 70 jaar lang. En naast uitvoerend ook adviserend. Graag denken wij in een vroeg stadium mee om de beste oplossing voor een vraag of probleem te bieden. 

Ontwikkeling

Wat ons bijzonder maakt, is dat we beschikken over onze eigen asfalt- en betoncentrales, eigen materieel en ‘eigen’ vakmensen. Hierdoor hebben wij de controle over het hele proces: van productie tot en met verwerking van asfalt en beton. Daarnaast blijven wij onze producten en diensten ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan het verminderen van de CO2-uitstoot, een lagere MKI-waarde of hogere recyclebaarheid.

Onze medewerkers

Zorg voor mens en milieu is één van onze speerpunten. Daarom is ons personeel goed geschoold. Medewerkers zijn op de hoogte van regelgeving, eisen en actuele werkmethoden. Niet alleen op het gebied van producten, maar ook als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Omdat we bij Schagen Infra bovendien onze uitvoerende medewerkers nauw betrekken bij het hele proces, kunnen wij praktische en realistische adviezen geven. Dat leidt tot nauwkeurige planningen en het scheelt aanmerkelijk in (faal)kosten.

Contact

Gert Brunink

Directeur


T. 038 - 477 17 41
E. Stuur een e-mail

Hendrie van der Most

Adjunct-directeur


T. 038 - 477 17 41
E. Stuur een e-mail