Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Schagen Infra

Schagen Infra is een mkb-bedrijf met ruimĀ 65 jaar ervaring in de uitvoering van grondwerk, funderingen, rioleringen en verhardingen. Wij zijn meer dan een uitvoerend wegenbouwbedrijf: wij opereren als een adviserende aannemer op het gebied van infra. Vanuit onze expertise zijn wij in staat om in een vroeg stadium de beste oplossing voor een vraag of een probleem te bieden.

Ontwikkeling

Wij onderscheiden ons van andere wegenbouwbedrijven omdat we beschikken over onze eigen asfalt- en betoncentrales, eigen materieel en ‘eigen’ vakmensen. Hierdoor hebben wij de controle over het hele proces van productie tot en met verwerking van asfalt en beton. Daarnaast blijven wij onze producten en diensten ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn geluidreducerend asfalt, bitumineuze voegovergangen en diverse speciale producten.

Onze medewerkers

Zorg voor mens en milieu is een speerpunt bij Schagen Infra. Daarom is ons personeel goed geschoold. Medewerkers zijn op de hoogte van regelgeving, eisen en actuele werkmethoden. Niet alleen op het gebied van producten, maar ook als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Omdat we bij Schagen Infra bovendien onze uitvoerende medewerkers nauw betrekken bij het hele proces, kunnen wij praktische en realistische adviezen geven. Dat leidt tot nauwkeurige planningen en het scheelt aanmerkelijk in (faal)kosten.

Contact


Gert Brunink Directeur 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail
Hendrie van der Most Adjunct-directeur 038 - 477 17 41
Stuur een e-mail