Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Start fase 1: 7 augustus

In week 32, op maandag 7 augustus, starten de werkzaamheden aan de Nijverheidstraat in Genemuiden. Vanaf de rotonde N759-Nijverheidstraat wordt er in de eerste fase gewerkt tot iets voorbij de Sisalstraat. Fase 2 loopt tot de Jutestraat. Vanaf daar keert de werkrichting om en wordt er gewerkt vanaf de Hasselterdijk naar de Jutestraat. In de laatste fase wordt de Nijverheidstraat tussen Brand Oil en de Kokosstraat gereconstrueerd.

Omleidingsroutes

Tijdens het project geldt een adviesroute over de N759 en de Puttenstraat. Nadat de kruising Nijverheidstraat-Schering in de eerste weken gereed is gemaakt, is ook de route Schering-Inslag mogelijk. De kruising Nijverheidstraat-Kokosstraat valt buiten het projectgebied en is altijd toegankelijk voor verkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt en is de bereikbaarheid van de bedrijven gegarandeerd.

App

Download de app ‘Nijverheidstraat’ op uw telefoon, via de appstore of playstore. Via deze app verspreiden we informatie over de werkzaamheden.

Inloopuur

Tijdens het project kan iedereen elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur terecht in de keet van Schagen Infra met vragen en opmerkingen. De keet staat op het terrein van Edel Carpets, Nijverheidstraat 39.

­­­