Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Startsein werkzaamheden Ermelo

  • ontwerp en projectbegeleiding
  • ontwerp en projectbegeleiding

Op maandag 5 oktober startten de werkzaamheden van Schagen Infra aan de rotonde Hamburgerweg – Oude Telgterweg in Ermelo. Onder toeziend oog van alle leerlingen van de Margrietschool gaf wethouder Jan van Eijsden dinsdag 6 oktober het officiële startsein. Na een druk op de gastoeter werd een deel van het asfalt gefreesd.

Vóór dit officiële moment sprak de wethouder de school toe. Hij benadrukte dat door de rotonde de veiligheid van fietsers en voetgangers wordt vergroot. Daarnaast kwam de BouwApp aan bod: een eenvoudige mogelijkheid om het project te volgen via telefoon of tablet. Door in de app te zoeken naar het project ‘rotonde Hamburgerweg – Oude Telgterweg Ermelo’ en deze als favoriet toe te voegen, ontvangen volgers een berichtje als Schagen Infra een update plaatst.

Eerder op de dag organiseerden wij de ‘Schagen Doedag’ voor de Margrietschool. Op weg naar school en huis passeren de leerlingen elke dag de werkzaamheden. Een logisch gevolg voor ons om de leerlingen van de school bij het project te betrekken. Na een korte introductieles over de toekomstige rotonde en de verkeersborden die vanaf begin december van toepassing zijn, maakte groep 3 tot en met 8 kennis met de dode hoek van een vrachtwagen. Als afsluiting ontvingen alle leerlingen een veiligheidshesje van Schagen Infra, zodat ze veilig de weg op kunnen.