Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Uitnodiging inloopavond

Op maandag 25 januari organiseert de gemeente Dronten samen met ontwerpbureau BDP Khandekar en Schagen Infra een inloopavond over de reconstructie van parkeerterrein “Steenbergen’ naast de Meerpaal  in Dronten. Tijdens dit moment wordt u geïnformeerd over de werkzaamheden en hoe het terrein eruit gaat zien. Tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis van Dronten. Aanmelden is niet nodig.

Het project is te volgen via de BouwApp, die gratis te downloaden is op telefoon of tablet. In de app kunt u zoeken naar ‘Reconstructie parkeerterrein Dronten’ en deze als favoriet toevoegen. U ontvangt een berichtje wanneer Schagen Infra een update plaatst. Ook plaatsen we wekelijks een update op de website www.schageninfra.nl. Deze is ook te bereiken via www.dronten.nl (kies bij “Snel naar” voor herinrichting Parkeerplaats naast de Meerpaal).

Omgevingsmanager tijdens de werkzaamheden is Moniek Tuinman, te bereiken via m.tuinman@schageninfra.nl. Vanaf de start van de werkzaamheden is er elke donderdag van 09.30 tot 10.00 uur een inloopgelegenheid in de keet van Schagen Infra.

Heeft u een vraag voor de gemeente Dronten? Neem dan contact op met Huib Bliek via h.bliek@dronten.nl.