Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Update wegwerkzaamheden

Afronden fase roze, voorbereiden fase oranje

De straatwerkzaamheden van alle fases waaraan we hebben gewerkt zijn afgerond. Volgende week brengen we het asfalt aan ter plaatse van fase roze. Om op 7 september met fase oranje te kunnen starten, voeren we nu al voorbereidende werkzaamheden uit. De afsluitingen en omleidingen gelden pas vanaf 7 september.

Fase oranje: 7 september t/m 7 oktober

De fietspaden krijgen een nieuwe asfaltlaag. Daarom is het noodzakelijk om fietsverkeer overdag om te leiden. De route geven we aan op borden die langs de weg staan. Deze route gaat via Hogenbrinkweg – Bovenpad – Koeleweg – Oude Dijk – Stouwdamsweg en vice versa. Na werktijd zijn de fietspaden toegankelijk.

Doorgaand verkeer kan de werkzaamheden niet passeren tijdens het aanbrengen van het asfalt op dinsdag 6 en woensdag 7 oktober.

Kruising Zuiderzeestraatweg – Stouwdamsweg

Op woensdag 7 oktober brengen we asfalt aan op de kruising Zuiderzeestraatweg – Stouwdamsweg. Het is dan niet mogelijk de Stouwdamsweg in te rijden vanaf de Zuiderzeestraatweg. Op de hoofdrijbaan kan autoverkeer om de beurt passeren. Voor fietsers geldt een omleidingsroute, die we aangeven op borden langs de weg.