Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Week 33, 13 augustus

De werkzaamheden op De Zuidmaten in Beilen zijn deze week van start gegaan. Tijdens onze wegwerkzaamheden gelden er verschillende omleidingen. Onder het kopje Tekeningen en documenten staat een document, waarin de blauwe lijnen de omleidingsroutes tonen. Ook de faseringstekening is hier te vinden.

Deze week is de Stationslaan afgesloten vanaf De Perk tot aan het Stationsplein. Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs. De route naar de bedrijven op De Zuidmaten en het station staat aangegeven op borden.

Vanaf maandag 17 augustus gaat het asfalt eruit op de kruising Stationslaan/De Perk en beginnen de rioolwerkzaamheden. Ook ter plaatse van fase 1b gaan de werkzaamheden aan het riool van start. Na vier dagen zijn de poorten 1 en 10 van de DOMO voor bestemmingsverkeer weer bereikbaar. Ook is het dan voor doorgaand verkeer weer mogelijk om over de puinbaan van De Perk naar de Stationslaan richting het spoor te rijden.

Vanaf week 35 gaan de tijdelijke bushaltes in werking. Deze zijn geplaatst aan de Stationslaan, tussen De Perk en het spoor. Op onderstaande foto is de exacte locatie te zien. Bussen halteren hier en kunnen keren aan De Perk.