Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Week van de Circulaire Economie – dag 5

Vandaag lichten we het laatste thema in het kader van de week van de circulaire economie toe: SDG 17, Partnerschap. Dit beschouwen wij als het zijn van een betrouwbare, duurzame partner. Voor onze opdrachtgevers én voor onze leveranciers. Werken op basis van een goede samenwerking vinden wij erg belangrijk. Hoe zien wij dat voor ons, een goede samenwerking?

Succesvol project

Een vroege samenwerking in projecten tussen (keten)partners leidt in veel gevallen tot een succesvol project. Dankzij de bundeling van kennis en ervaring voegen we meerwaarde toe aan het project op het gebied van actuele vraagstukken. Bijvoorbeeld duurzaamheid en circulariteit. Wij zijn ervan overtuigd dat door vanuit vertrouwen samen te werken, er een andere dynamiek ontstaat. Gebaseerd op intrinsieke waarden en met respect voor elkaars belangen.

Bouwteamwiel

De kenmerken van een succesvolle samenwerking en de ‘waarden’ die daarbij horen, hebben wij weergegeven in het door ons ontwikkelde bouwteamwiel. Alles draait daarbij om ‘Best for Project’ en een zestal kernwaarden. Daaromheen laten we zien wat de oogst is door op deze manier samen te werken.

bouwteamwiel

Referentieprojecten

We hebben inmiddels een aantal hele mooie referenties, waaraan we aantoonbaar een bijdrage hebben geleverd. Hierbij een kleine greep uit onze ervaring:

  • Raamcontract aanleg circulaire fietspaden Port of Amsterdam:

Hier hebben we het eerste Ritspad® in Nederland aangelegd. Het fietspad is modulair ontworpen en uitgevoerd in betonmortel met een MKI-waarde van minder van € 10,-. Een impressie van het Ritspad® kun je hier bekijken. 

  • Bouwteam Krimweg Apeldoorn:

We hebben samen met partners (gemeente Apeldoorn, Attero en Bruil) betonnen fietspaden gerealiseerd, waarbij het grind tot 100% vervangen is door lokaal vrijgekomen betongranulaat. We monitoren de fietspaden nu meer dan een jaar en het resultaat is veelbelovend!

  • Bouwteam groot onderhoud Stationslaan Harderwijk:

Dit recent verworven project is al in uitvoering. Ondanks de korte voorbereiding zijn we in staat om ook hier een bijdrage te leveren. We verwerken 30% hergebruikt asfalt in de deklagen. Ook in de SMA! Daarnaast passen we vooral materialen toe met een lange levensduur, zoals onze machinaal aangebrachte lijnconstructies. Meer informatie over het project kun je hier lezen.

Nieuwsgierig naar een van deze projecten? Volg ons via LinkedIn, bekijk onze projecten in de Schagen Infra-app of houd www.schageninfra.nl in de gaten. ‘Samen maken we morgen’.