Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Werkzaamheden N760 van start na ondertekening officiële opdracht

  • N760
  • N760
  • N760
  • N760

In opdracht van de provincie Overijssel voeren we vanaf 22 augustus werkzaamheden uit aan de N760. Zowel aan de hoofdrijbaan als aan de fietspaden tussen IJsselmuiden en Genemuiden wordt gewerkt. Woensdag tekenden Jan Spoelstra van de provincie Overijssel en Jonathan Schagen van Schagen Infra de officiële opdracht.

Veiligere verkeerssituatie

Het wegdek van de N760 is op sommige delen aan vervanging toe. Ook past de inrichting niet overal bij de omgeving. Dat wordt na de zomervakantie aangepast. Zo komen er herkenbare bebouwde komovergangen bij IJsselmuiden, Kamperzeedijk-Oost en Kamperzeedijk-West. Inclusief fiets- en voetgangersoversteken. Ook de fietspaden worden vernieuwd. Ze worden breder en krijgen nieuwe belijning. Voor alle verkeersdeelnemers verbetert de veiligheid in de nieuwe situatie.

Afsluitingen tijdens uitvoeringsperiode

Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te voeren, komt het voor dat delen van de weg afgezet of afgesloten worden. Soms kan verkeer passeren, soms moeten weggebruikers even omrijden. Het hele werkgebied is opgeknipt in delen, zodat de overlast voor de omgeving zoveel mogelijk beperkt blijft.

Informatievoorziening via app

Wie op de hoogte wil blijven van de voortgang, kan de app Schagen Infra gratis downloaden in de App Store of Google Play Store. Door te klikken op N760 wordt het project gevolgd. Via de app verspreiden we nieuwsupdates en foto’s. Volgers kunnen via de app contact opnemen bij vragen en een tevredenheidsenquête invullen. Daarnaast is informatie over het project te vinden via www.overijssel.nl/n760 en informatie over omleidingen via www.bereikbaar.overijssel.nl.