Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Windesheim en Schagen Infra tekenen intentieverklaring

  • Intentieverklaring 1
  • windesheim intentieverklaring 2
  • Intentieverklaring 1
  • windesheim intentieverklaring 2

Jolling Lodema, manager Bouw & Infra op Hogeschool Windesheim en Gert Brunink, directeur van Schagen Infra, tekenden donderdag 2 juni een intentieverklaring.

De intentieverklaring is een voortzetting van een bestaande overeenkomst die al vele jaren loopt. Met de verklaring leggen we vast dat wij Hogeschool Windesheim ondersteunen. Zowel Hogeschool Windesheim als Schagen Infra zijn van mening dat een goede aansluiting van opleidingen aan de praktijk belangrijk is. Samen leveren wij een bijdrage aan het opleiden van vakbekwame mensen in de sector.

We geven gastcolleges, organiseren excursies en leveren een bijdrage aan de Externe Kenniskring Civiele Techniek. Daarnaast bieden we jaarlijks meerdere stage- en afstudeerplaatsen aan. Wij zijn als bedrijf graag maatschappelijk betrokken in de omgeving. De samenwerking met Hogeschool Windesheim in Zwolle is hier een mooi voorbeeld van.

Elk jaar bezoeken groepen studenten en leerlingen ons bedrijf en nemen een kijkje in ons laboratorium om informatie op te doen over producteigenschappen. We leiden ze rond over ons terrein, langs de asfalt- en betoncentrale.

Informatie over de opleiding Civiele Techniek is te vinden op de website van Hogeschool Windesheim.