Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Bedrijvendag Windesheim

  • Bedrijvendag
  • Bedrijvendag
  • Bedrijvendag
  • Bedrijvendag

Op woensdagmiddag 11 mei was Schagen Infra aanwezig op de Bedrijvendag van Hogeschool Windesheim in Zwolle, die jaarlijks plaatsvindt. Deze dag is een moment voor studenten om in contact te komen met bedrijven in de bouw- en infrasector. Zo verkrijgen ze een goed beeld van het beroepenveld en bestaat er de kans een stage- of afstudeerplek te vinden.

Net als voorgaande jaren was Schagen Infra present met een stand. We spraken studenten uit alle leerjaren. De één op zoek naar een stageplek, de ander naar een afstudeeropdracht. Eerstejaars oriënteerden zich voornamelijk op het beroepenveld. Daarnaast was de stand van Schagen Infra voor een aantal studenten een moment van herkenning, aangezien zij dinsdag 10 mei ons laboratorium bezochten. Hier deden zij informatie op over producten en producteigenschappen.

Wij bieden jaarlijks meerdere stageplekken aan. Studenten die geïnteresseerd zijn in een stage bij Schagen Infra kunnen hun cv mailen naar info@schageninfra.nl en aangeven wat ze graag willen leren binnen ons bedrijf.