Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Dag van de Bouw bij Schagen Infra op 18 juni

  • dag van de bouw
  • dag van de bouw

Op 18 juni stellen we tijdens de Dag van de Bouw ons terrein in Hasselt open voor geïnteresseerden. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in ons laboratorium, de werkplaats, asfaltcentrale en betoncentrale. Zien we je de 18e? 

Wat is er te doen?

Hoe kunnen we bijdragen aan een lagere temperatuur door de inzet van innovatief asfalt? Of ervoor zorgen dat de wateroverlast op wegen vermindert?

Kom hierover alles te weten tijdens een bezoek aan onze asfalt- en betoncentrale. Daarnaast is in onze werkplaats van alles te zien over het verhaal achter asfalt en beton. Op diverse plekken op ons terrein vertellen we over de materialen en de wijze waarop asfalt en beton tot stand komt. Ook vertellen we over de manier waarop we deze producten inzetten in de infra. In ons laboratorium lichten we toe hoe we onderzoek doen naar materialen die langer, beter en duurzamer kunnen worden ingezet.

Voor wie is het programma?

Het programma is voor jong en oud. Voor kinderen hebben we een quiz uitgezet, waarmee ze aan het eind van de route een leuke attentie kunnen ophalen. Daarnaast geven we voorlichting over de dode hoek van een vrachtauto en er is een springkussen. Langs de route vind je ons informatieplein en de ‘schaftgelegenheid’. Kortom, beleef een leuke middag in de infra.

Waar moet je zijn?

Dat is op het terrein van Schagen Infra aan de Hanzeweg 21 in Hasselt. Tussen 10.00 en 16.00 uur stellen we het terrein open voor bezoekers. De inloop is tot 15.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Dag van de Bouw bij Salverda

Ook ons zusterbedrijf Salverda Bouw doet mee aan de Dag van de Bouw. Meer informatie over hun projecten vind je op de website van Salverda.